Jakab 2008 Kft.

Érintkezés Jakab 2008 Kft.
jakab2008kft@gmail.com
Telefon +36-30/277-2136

Leírás

Épületgépészet magas fokon.

Vállalkozásunk fő tevékenységei közé tartozik a vízvezeték hálózat, csatornahálózat, esővíz elvezető és gyűjtőrendszer illetve gázvezeték kiépítése, valamint radiátoros központi fűtés, padlófűtés, napkollektoros rendszerek, hőközpontok és kazánházak létesítése, illetvelégtechnikai rendszerek létesítése.

Családi házak, lakások és közületek teljes körű épületgépészeti kivitelezése és meglévő rendszerek felújítása,karbantartása.

Az évek során összegyűjtött kivitelezési tapasztalatainknak és felkészültségünknek köszönhetően a határidőketbetartva kitűnő minőségben és magas szakmai színvonalon teljesítjük megrendelőink elvárásait.

Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően ügyfeleink segítségére lehetünk az épületgépészet mindenterületén, a hagyományos fűtési módoktól kezdve a legmodernebb épületautomatizáláson és vezérlésenkeresztül a megújuló energiaforrások felhasználásáig.

Profi beszállító partnereinken keresztül gyorsan, megbízhatóan és kedvező áron tudjuk beszerezni a szükséges anyagokat éssegédeszközöket.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, elérhet minket telefonszámon vagy e-mail címen.

Jakab 2008 Kft.

jakab2008kft@gmail.com

+36-30/277-2136

Hely

Siófok, Magyarország
8600