SIÓ-GENERÁL KFT.

Érintkezés 8654 Ságvár
Ádándi utca 27.
info@siogeneral.hu
Telefon +36-30/994-0732

Leírás

Tetőszigetelés, palatető szigetelés.

Cégünk 1999 óta működik. Kizárólag pala, bádog és lapos tetők hő- és csapadékvíz elleni szigetelésének készítésével és felújításával foglalkozik. A mögöttünk állő években több 10.000 m2-nyi tetőszigetelést végeztünk, megrendelőink megelégedésére, melyekről a referenciáink és a visszatérő megrendelők is tanúskodnak.

A tetőfelújitást előzetes tető eltávolítás nélkül végezzük. A tetőmunkálatok körül teljeskörű munkafolyamatokat is elvégezzük /fa felületek festése, kémény bontása és újraépítése/. A szigetelést kezdettől Európa egyik legnagyobb szigetelőanyag gyártó cégének ISO 9001 minőségi, valamint ISO 14001 környezetvédelmi minősitéssel rendelkező szigetelőanyagaival végezzük. Minőségi termékek kizárólag palatető szigetelésre fejlesztve - Vigyázat hamisítják! Keresse a gyári minőséget!

Palatető szigetelés, lapostető szigetelés, akár bontás nélkül! Villas- Színes mintás, bitumenes szigetelő lemezzel - Többféle színben és minta választékkal - Index és Villas szigetelő anyagokkal!

Az általunk készített szigetelésekre 12 éves garanciát adunk! Részletfizetési- és hitel lehetőség. - Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Palatető felújítás, palatető bontás nélküli felújítása, palatető szigetelés, tetőfelújítás, palatető tisztítás, bitumenes zsindely, Villas és Index minőségi alapanyagokkal dolgozunk!

A leírt eljárás lehetőséget ad az elavult, repedezett és lyukas tetők felujitására, palatetővel boritott lakóházak és középületek esetében az eredeti tetőfedél eltávolítása nélkül. A technológia alkalmas a lakóházak és melléképületek tetőfedésére. A felujitás nem korlátozza az épületi javitás közbeni használatát.

A felujitás munkamenete:

- az alsó széleken horganyozott acéllemez profilt helyezünk el

- a tető megtisztitása egyedülálló módon - penetráció

- a felületet bevonjük a MINERAL DESIGN módositott bitumenes szigetelő lemezeivel láng segitségével

- a tető szellőzésénem bebiztositása szellőzőnyilások létrehozásával megoldható (40m2/db)

- a tetőfedés utolsó lépése a takaró sáv elhelyezése a gerincen

- a kémények és nyilások lefedése egyaránt a bitumenes szigetelőanyat felvitelével történik függőleges irányban.

Hely

Siófok, Magyarország