L-R-L Kft.

Érintkezés 8651 Balatonszabadi,
Kossuth L. u. 94.
info@lrl.hu
http://lrl.hu
Telefon: +36-30/989-9477
Type:

Leírás

Hőszigetelés

Gipszkarton, festés, hőszigetelés az egész országban!

Vállalkozásunk 1999-óta van a piacon 2007-óta Kft. jelleggel cégként működünk L-R-L Kft. néven.
Az építőipari befejező tevékenységek a fő profilunk melybe beletartozik a gipszkartonozás, hőszigetelés, padló és falburkolás, festés illetve minden olyan tevékenység ami a szárazépítészetet képviseli.

A kezdeti időszakban a székhelyhez közeli - Siófok, szűkebb környezetben tevékenykedtünk, mára azonban a Nyugat-Dunántúl és Budapest a fő munkavégzési helyszín.

szobafestes-1Munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal, hozzáértéssel rendelkeznek. Tevékenységünk során célunk a megrendelőkkel kialakított korrekt együttműködés kialakítása és fenntartása. Szolgáltatásainkat a megrendelőink felé igyekszünk a legmagasabb szakmai színvonalon és költséghatékonyan megvalósítani. Mindenképp fontosnak tartjuk az ár-érték arány optimalizálását ezért munkáinkkal igyekszünk mindenkit a legjobb tudásunk szerint kiszolgálni.

Vállaljuk az ország egész területén családiházak, üzletek, hotelek, irodaházak stb. festését, hőszigetelését, homlokzatfestését, gipszkarton rendszerek beépítését stb. Munkáink során folyamatosan a megrendelővel egyeztetve bonyolítjuk és koordináljuk az elvégzendő feladatot.
Referenciáink, szakértelmünk és több éves tapasztalatunk a garancia, hogy az elvégezendő munka a kitűzött ütemezés szerint, magas színvonalon valósuljon meg.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen bennünket bizalommal a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink valamelyikén.

Tisztelettel:
L-R-L Kft.
Lesi Sándor - ügyvezető

Hely

Balatonszabadi, Magyarország
Kossuth L. u. 94., 8651