Írisz Apartmanok

Érintkezés 8600 Siófok,
Lidó u. 18.
Telefon +36-30/571-9109

Leírás

Balatonszéplaki és Siófoki szállások.

Weboldalunkat az Önök érdekében hoztuk létre, hogy minél tájékozottabbak legyenek a Balatonszéplaki és Siófoki szállások igen széles választékából. Városunkban igen nagy a választék, vendégházak, apartmanok és nyaraló házak kínálatából.

Bizton állíthatom, hogy minden kedves vendég megtalálja igényéhez illő vendégházat, apartmant, nyaralóházat vagy panziót. Balatonszéplakon vagy a Balaton más részén új építésű, valamint felújított apartmanok egyaránt méltó színvonallal várják a pihenni vágyókat.

Apartman házaink csendes zöldövezetben találhatók, de mégis a központban. Könnyen megközelíthető vasúttól, busztól, főúttól kb. 200m. A Balatonszéplaki szabadstrandot vonzóvá teszi az ingyenes parkolási lehetőség, mely az apartmanoktól kb. 500m-re található. Strandunk gyönyörűen rendben tartott ápolt Balaton parti rész, ahol megtalálható minden lehetőség a kikapcsolódáshoz pl. vitorlás kikötő a horgászoknak, színvonalas játszóterek a gyerekeknek, vizibicili kölcsönző.

Kis vasúttal a város szépségeit tekinthetik meg vendégeink. A közelben vidámpark, éttermek, közért, fagyizó-cukrászda, fodrász butikok színvonalas disco, középkori étterem, tenisz és sportpályák. A környéken egyéb szórakozási lehetőség: hajó kirándulás, horgászat, welnesz, gyógyvizes élményfürdő, lovaglás, közeli erdőben túrázás. A város központ Petőfi sétány 1,5km-re található.

Hely

Siófok, Magyarország
Lidó u. 18., 8600