Varga Panzió

Érintkezés Varga Zsolt
8600 Siófok,
Fő u. 138.
http://eladopanzio.siofok.city
Telefon: +36-30/625-3505
Type:

Leírás

Siófok központjában tulajdonostól eladó

Név: Família VARGA FOGADÓ, Étterem és Panzió

Cím: 8600 Siófok, Fő u. 138.
Telefonszám: +36-30/625-3505

Az épület négyszintes, összesen 560 m2.

1.szint: Alagsor.
Itt vannak az előkészítők, fekete mosogató, öltöző és szociális helyiségek, raktár és itt van az épület fűtését és melegvíz szolgáltatását biztosító gázkazán és gázbojler.
Külön udvari bejárattal jelenleg raktárként funkcionáló helyiség, mely bármilyen célra kialakítható (pl. kisebb befogadású wellnes részleg, stb.)

2. szint: Étterem
Ezen a szinten található a 45 fős étterem, a hozzá kapcsolódó bársarokkal és a konyhával illetve a fehér mosogatóval és a szociális helyiségekkel.
Ehhez a szinthez kapcsolódik a főbejárat előtti szezonálisan 40 fő befogadására alkalmas terasz, valamint az udvar felöl megközelíthető italraktár.

3.szint: Panzió
Az emeleti lépcsőházi előtérből nyíló folyosóról megközelíthető 7 db kétágyas szoba, zuhanyzós fürdővel, WC-vel. A Fő útra néző négy szobához erkély is tartozik.

4. szint: Tetőtér
Jelenleg padlástérként funkcionál. Eredetileg 2 db különálló apartmant terveztek kialakítani, melyre érvényes építési engedély lett kiadva. Kialakítása szerint – mely a beépített ablakokat tartalmazza – bármely más funkcióra is alkalmassá teszi.

Az alagsor a tetőtéri szint között külső liftkapcsolat kiépíthető.

Az épülethez tartozik egy zárt udvar, mely részben viacolor térköves, másrészben zöldterületű.

Az épület utolsó funkciója szerint étterem és panzióként működött, de kisebb átalakítással bármely más célra is alkalmassá tehető. Jól megközelíthető helyen van, az autópályát a Balaton parttal összekötő és a várost kelet-nyugat irányban átszelő utak metszéspontjában található.

Az ingatlan kft formában működő vállalkozás tulajdonában van, mely 1/1 arányban tulajdonos. Amennyiben a vevő hasonló működtetésű vállalkozás, úgy ÁFA nem, úgynevezett fordított ÁFA terheli. Magánszemély esetében a vételárra ÁFA számolandó.

Másik lehetséges értékesítési forma a Kft értékesítése, az ingatlannal együtt. A Kft 1997. március 1. napján lett alakítva, egyetlen tulajdonosa Varga Jenő. A Kft-t külső tartozás nem terheli, tartozása a tulajdonossal szemben van, mely az esetleges adás-vétel során rendezhető, elszámolható.

Léptékhelyes alaprajzzal nem rendelkezem, azonban a városi Önkormányzat építési osztályának irattárában megtalálható, onnan kikérhető.
Készítettem egy alaprajzot a négy szintről, melyet mellékelek. Ezen láthatók az egyes helyiségek szintenkénti elhelyezkedése.

Az ingatlanról fotókat mellékelek.

Energiaellátás:
Az épület villamos hálózata két részre van osztva, külön mérőórára van kötve az étterem és külön a panzió rész.
A gázellátásra ugyanez vonatkozik, ott is két külön mérőóra van.
A szerződés ezekre az E-oN áram- és gázszolgáltatóval van.

Ivóvizet a DRV szolgáltatja egy betáplálási ponton, együtt számlázva a szennyvízzel.

A tetőtéri kialakítatlan területre a víz- és szennyvízvezeték kiépítésre került.

Telefon hálózat ki van építve és be van vezetve az étterembe, igény esetén aktiválható.

A kábeltévé hálózat egy erősítőn keresztül a szobákban kiépítve van, szolgáltatóval való szerződés esetén aktiválható. Az éttermi részhez műholdas tévécsatlakozás van kiépítve, mely kül- és beltéri egység üzembe-helyezésével szintén aktiválható.

Az épület berendezése a tevékenység megszüntetése kori állapotnak megfelelő, igény esetén azok az ingatlan vételárában átadók.

A Panzió eladási ára 65.000.000.-Ft.

Elöljáróban ennyit az ingatlanról. Természetesen bármely felmerülő kérdésben egyeztetni tudunk.

Konkrét érdeklődés esetén mindenféle, az értékesítéssel kapcsolatos dolog megbeszélésére nyitott vagyok.

Varga Zsolt +36-30/625-3505

Hely

Siófok, Magyarország
Fő u. 138., 8600